Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за вакуми на Алфа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за вакуми на Алфа...

Здравейте колеги, събрал съм едно въздушно боксерче за едно ретро бусче VW с обем 1835, храня го с 2 IDF40, бисчето има серво на спирачките, взел съм вакум, чрез щуцери завити на мястото на кранчетата за реглажа, с възвратен клапан на всеки мъркуч, но не ми харесват спирачките. Чудя се дали не ми достига вакум, на грешно място съм го вързал или има нещо друго проблемно? Въпроса ми е как и къде е вързан вакума при Алфата с двойни карбове?

здравей колега, вакума е вързан с един по-дебеличък маркуч от едната страна само точно над главата.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от bugman Покажи съобщение
      Здравейте колеги, събрал съм едно въздушно боксерче за едно ретро бусче VW с обем 1835, храня го с 2 IDF40, бисчето има серво на спирачките, взел съм вакум, чрез щуцери завити на мястото на кранчетата за реглажа, с възвратен клапан на всеки мъркуч, но не ми харесват спирачките. Чудя се дали не ми достига вакум, на грешно място съм го вързал или има нещо друго проблемно? Въпроса ми е как и къде е вързан вакума при Алфата с двойни карбове?
      При Алфите с карбове (два двойни) вакуум се взима от 3-ти цилиндър от преходния фланец между главата и карбуратора.
      Вакуумът осигурен от само един цилиндър е напълно достатъчен.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Благодаря, наистина се оказа, че вакума от 1 цил. е достатъчен за сервото...

Comment

Working...
        X